^

Sales Manager New Business (m/v – regio: Amsterdam – FT 40 uur)

Ben jij die authentieke, zelfverzekerde m/v met het lef om het nieuw business team van de marktleider aan te sturen en tot nog betere resultaten te inspireren en dirigeren? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen in deze functie?

In deze sleutelfunctie ga jij als Sales Manager aan de slag met een team van ervaren accountmanagers waarbij jij en je team er voor gaan zorgen dat de sales doelstellingen van de organisatie worden behaald. Deze sales doelstellingen bestaan in zijn geheel uit het binnen halen van new business projecten, hoofdzakelijk bij grote klanten.

Door het opstellen van een ondernemend en strategisch salesplan breng jij duidelijk in kaart wat de targets zijn voor het team om zo succesvol mogelijk te zijn. Het salesplan loopt als een rode draad door jouw werkzaamheden. Jouw team kan pas succesvol zijn als jij ze op de juiste wijze begeleidt, stimuleert en inspireert. Je bent een sparringpartner voor je team en voor de Commercieel Directeur. Je bent bekend met projectverkoop, projectverkoop beïnvloeding en de laatste trends en ontwikkelingen in lead generatie en vertaalt deze op de juiste manier zodat Ahrend zich vroegtijdig kan onderscheiden en positioneren in de markt. Daarnaast heb je een zeer scherp gevoel om onderscheidend te zijn in de markt en weet je met een sterke can-do instelling nieuwe business te genereren.

Hoe ziet je profiel eruit?

Je durft de dingen net even wat anders te doen. Je hebt een sterke ondernemersgeest, bent resultaatgericht, neemt initiatief en durft risico’s te nemen. Jij weet als geen ander hoe je met New Business moet om gaan en hoe je dat op een excellente manier kunt doorvertalen naar de interne organisatie. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat jij onderscheidend bent en je werk succesvol uitvoert. Je wilt het iedere dag beter doen! Daarnaast ben jij in staat om je eigen salesstrategie neer te zetten en verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Daarnaast heb jij;

De afgelopen 5 jaar ervaring op gedaan in salesmanagement;
Ruime werkervaring in een B2B-omgeving;
Ervaring op het gebied van leidinggeven;
Een goed commercieel netwerk;
Een bewezen track-record aangaande realiseren New Business
Hbo/ Universitair werk- en denkniveau;
Beheers je de Nederlandse en Engelse taal;
Analytische en cijfermatige vaardigheden;
Kennis van relevante (sales) applicaties, CRM-Systemen en de inrichtingsmarkt.

Wij bieden:

Je komt te werken in een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving met leuke collega’s. De passie en betrokkenheid van onze collega's is aanstekelijk. Die sfeer zorgt ervoor dat ook nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen bij Ahrend. Wij bieden je een uitdagende functie met (internationale) doorgroeimogelijkheden waarbij jij ook de ruimte krijgt voor initiatief en groei.

Daarnaast krijg je:

Een marktconforme beloning en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring;
Vaste 13e maand, 8% vakantiegeld, 27 vakantiedagen;
Een leaseauto;
Een prettige, inspirerende en innovatieve werkomgeving;
Leuke collega’s;
Collectieve pensioen- en ziektekostenregeling;
Een kortingsregeling om onze eigen producten te kopen.

Onze opdrachtgever is dé internationale expert op het gebied van kantoorinrichting. Al meer dan honderd jaar ontwerpen, produceren en verkopen we designmeubilair en bieden we alle bijbehorende diensten aan. Ons doel is om inspirerende, vitale en duurzame werkomgevingen te creëren waarin mensen graag werken en samenkomen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Zittend of staand werken, een flexibele werkplek, het gebruik van slimme werktoepassingen of persoonlijke klimaatcontrole? Bij onze klant bepaal je de ideale werkomgeving zelf.