^

Diensten

United Selections biedt dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring. Voor een breed scala aan opdrachtgevers realiseren wij concrete oplossingen voor capaciteitsvraagstukken. Wij kunnen onze diensten aanbieden op basis van:

Uitzenden

Snel beschikbare tijdelijke medewerkers. United Selections neemt de kosten van werving & selectie en de kosten van personeels- en loonadministratie op zich. De opdrachtgever betaalt alleen productieve uren waardoor medewerkers van United Selections per saldo vaak goedkoper zijn dan ‘eigen’ tijdelijk personeel. Onze medewerkers zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen).

Detachering

Personele uitleenvorm die speciaal geschikt is voor het binden van ingewerkte krachten, voor projecten of langdurige en/of specialistische werkzaamheden. Gedetacheerde medewerkers blijven in dienst van United Selections. Opdrachtgevers lopen dus geen enkel risico.

Payrolling

Zelf tijdelijke medewerkers werven, maar de (loon)administratie uitbesteden aan United Selections. Als opdrachtgever bent u hiermee verlost van tijdrovend en kostbaar administratief werk.

Werving & Selectie

United Selections werft en selecteert medewerkers voor een vast dienstverband. De kandidaat treedt direct in vaste dienst bij de opdrachtgever, of na gebleken geschiktheid.

Poolmanagement

United Selections formeert in samenspraak met de opdrachtgever een arbeidspool waardoor pieken in de vraag naar tijdelijk personeel worden opgevangen. De arbeidspool is per direct beschikbaar